Perhetalo Tuutikki


Tuutikki on lasten ja aikuisten matalan kynnyksen kohtaamispaikka, 
jossa on mahdollisuus leikkiä ja 
puuhailla yhdessä sekä 
osallistua ohjattuun toimintaan.Toimintamme on tarkoitettu nokialaisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tuutikki tarjoaa mahdollisuuden sosiaalisten kontaktien muodostamiseen, ja se on paikka, jossa vanhemmat saavat vertaistukea muilta pienten lasten vanhemmilta.

Tuutikki tarjoaa tilat, ohjausta ja välineitä sekä monipuolista toimintaa. Toiminta on maksutonta palvelua lapsiperheille. Vastuu lapsista on mukana olevalla aikuisella, joka osallistuu lapsen kanssa toimintaan ja valvoo lapsen leikkejä.

Ohjattua toimintaa ovat muun muassa laulu-, askartelu-, loru-ja satuhetket. Toimintaamme kuuluvat myös ulkoilupäivät sekä erilaiset retket.


Toiminta lasten kanssa:

Päätavoitteena on harjoitella sosiaalisia taitoja vapaissa leikkitilanteissa. Näin mahdollistetaan lasten välisten sosiaalisten kontaktien ja ystävyyssuhteiden syntyminen. Ohjatuissa toimintatuokioissa harjoitellaan kielellisiä, musiikillisia ja motorisia taitoja. Ohjatuissa toiminnoissa painottuvat kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen sekä lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen vahvistaminen. Ohjattu toiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu lapsen ja aikuisen yhteiseksi hetkeksi. Toimintaan osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Toiminta aikuisten kanssa:

Avoimen toiminnan tehtävänä on tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Vanhemmilla on mahdollisuus keskustella vanhemmuuteen tai perhetilanteeseen liittyvistä asioista henkilökohtaisesti henkilökunnan kanssa tai avoimesti toisten vanhempien seurassa. Ohjatut toimintatuokiot lapsen kanssa tarjoavat vinkkejä muun muassa askarteluun. 

Tuutikissa pääasiallisina ohjaajina toimivat:
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Janika ja KirsiToivotamme sinut ja koko perheesi lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme!Perhetalo Tuutikki
Alinenkatu 41
37100 Nokia
050 307 6700
tuutikki.nokian.yhdistys@mll.fi

Sijainti Google Mapsissa

Tutustu Tuutikkiin virsuaalisesti!

Toiminnanjohtaja:
Hilkka Hyttinen
050 313 2253