Hoitopäivä

Täpinässä hoitopäivä on parillisen viikon keskiviikkona klo 8.30-11.30
(Tuutikissa parittoman viikon keskiviikkona klo 8.30-11.30)

Hoitopäivissä leikitään, ulkoillaan, syödään välipalaa ja harjoitellaan sosiaalista kanssakäymistä muiden lasten kanssa. Hoitopäivän ikäraja on 1 vuotta ja toiminta on tarkoitettu avoimen päiväkodin asiakasperheille. Hoitopäivään ilmoittaudutaan etukäteen henkilökunnalle ja hoitopaikkaan tulee tutustua ennen ensimmäistä hoitopäivää.

Lasten lukumäärä hoitopäivässä katsotaan tilannekohtaisesti. Otamme hoitopäivään enintään kaksi ensikertalaista tulijaa.

Hoitopäivä on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille, joilla ei ole muuta hoitopaikkaa esim. kerhossa. Mikäli lapsella on kunnallinen tai yksityinen päivähoitopaikka, hoitopäivää ei voi käyttää.

Jos hoitopäivään ei ole ilmoittautuneita edelliseen päivään klo 11.30 mennessä, hoitopäivä perutaan ja avoin päiväkoti on normaalisti auki.

Hoitopäivän hinta on MLL Nokian yhdistyksen jäsenille 5 €, muutoin 7 €. Hinta sisältää välipalan, muistathan ilmoittaa allergiat.

Tervetuloa hoitopäivään!