HAKU ILTAPÄIVÄKERHOTOIMINTAAN

Täällä voit hakea lapsellesi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistys ry:n koululaisten iltapäivätoiminnan paikkaa lukuvuodeksi 2020-2021.

Yhdistyksellä on kaksi iltapäivätoiminnan ryhmää, Tuutikki (Alinenkatu 41) ja Täpinä (Ruskeepäänkatu 58).

Tuutikissa ja Täpinässä lapsilla on päivittäin vaihtuvaa, ohjattua toimintaa. Iltapäiväkerhossa tehdään läksyt, ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja syödään yhteinen välipala. Toiminnassa sekä välipaloissa huomioidaan lasten toiveet, joiden myötä olemme muun muassa leiponeet, paistaneet makkaraa ja käyneet retkillä.

Kerhojen toimintamaksut ovat 120 €/kk (5 pv/vko) ja 90 €/kk (3 pv/vko).
MLL:n Nokian yhdistyksen jäsenille 115 €/kk (5 pv/vko)

Voit valita joko paperille tulostettavan, käsin täytettävän ja postitettavan pdf-muotoisen lomakkeen tai tayttää ja lähettää sähköisen lomakkeen. Linkin lomakkeisiin löydät alta.

Vapaita paikkoja voit tiedustella: Noora Katajisto puh. 050 313 2253

PDF-lomakkeeseen tästä