Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme ajankohtaiset tiedotteet ja tulevat tapahtumat.

Sirkus Melskala-konsertti Nokialla ti 10.9. klo 18

Kaikkien aikojen kummallisin SIRKUS MELSKALA -kiertue saapuu Nokian Kerholaan tiistaina 10.9.2019 klo 18.00.

YLE:n lastenohjelmista tutut, ihanat lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa IdeaTeatterin koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä!

Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään?

Lipunvaraus on alkanut. Liput varataan sähköisesti ja ne lunastetaan Kerholan lipunmyyntikassalta. HUOM! KÄTEISMAKSU.

LIPUT: Peruslippu 14 €/hlö, MLL Nokian yhdistyksen jäsenet 12 €/hlö (voimassaoleva jäsenkortti näytettävä lippukassalla).

VARAA LIPUT TÄSTÄ: https://www.ideaticket.fi/it/?p=65

Lippukassa avautuu tuntia ennen esitystä, klo 17.00.

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN HAKU

Hakusivulle tästä!