Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme ajankohtaiset tiedotteet ja tuleva tapahtumat.

Ansiomerkkejä jakoon

Yhdistys palkitsi 13.12.2017 MLL:n ansiomerkeillä henkilökuntaa ja yhdistysaktiiveja. Pronssisella ansiomerkillä palkittiin Pia Tirronen, hopeisella ansiomerkillä Merja-Sisko Lehtonen, Carita Nousiainen ja Outi Salminen, kultaisella ansiomerkillä Päivi Hakanen ja Leena Åkerberg.

MLL:n lastenhoitokurssi nuorille ja aikuisille

Ahjolan kansalaisopisto ja MLL:n Hämeen piiri ry järjestävät lastenhoitokurssin 15.1.–16.4.2018. Ilmoittautuminen kurssille alkaa 27.12. klo 10.

Katso tarkemmat lisätiedot tästä!

LASTEN JA PERHEIDEN PALVELUJEN KEHITTÄMINEN PIRKANMAALLA

Suomen hallituksen yksi kärkihankkeista on Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma. Kärkihanke liittyy tiiviisti sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiseen, jossa palveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnilta maakunnille.

Pirkanmaalla Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaan sekä ns. sote-uudistukseen liittyy lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittäminen eri toimijoiden yhteistyönä. Mielipiteitä ja ehdotuksia kootaan kuntalaisilta kyselyllä lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämiseksi.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä!

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN HAKU

Hakusivulle tästä!