Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme ajankohtaiset tiedotteet ja tulevat tapahtumat.

Uusiin tehtäviin

MLL Nokian yhdistyksen avoimen päiväkoti- ja iltapäiväkerhotoiminnan johtaja Petteri Väkiparta siirtyy uusiin tehtäviin ja pois palveluksestamme. Kiitämme Petteriä hänen panoksestaan yhdistyksemme hyväksi, toivotamme onnea ja menestystä uusiiin tehtäviin!

Avoimen päiväkoti- ja iltapäiväkerhotoiminnan johtajan tehtäviä hoitaa 27.4. alkaen toistaiseksi Sari Tenhunen. Sarin tavoitat puhelinnumerosta 050 313 2253 tai sähköpostitse sari.tenhunen@mll.fi.

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN HAKU

Hakusivulle tästä!

Sääntömääräinen kevätkokous

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 8.5.2018 klo 17 Avoin päiväkoti Tuutikissa (Alinenkatu 41). Esillä sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen säännöt

Tervetuloa!

Ansiomerkkejä jakoon

Yhdistys palkitsi 13.12.2017 MLL:n ansiomerkeillä henkilökuntaa ja yhdistysaktiiveja. Pronssisella ansiomerkillä palkittiin Pia Tirronen, hopeisella ansiomerkillä Merja-Sisko Lehtonen, Carita Nousiainen ja Outi Salminen, kultaisella ansiomerkillä Päivi Hakanen ja Leena Åkerberg.

LASTEN JA PERHEIDEN PALVELUJEN KEHITTÄMINEN PIRKANMAALLA

Suomen hallituksen yksi kärkihankkeista on Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma. Kärkihanke liittyy tiiviisti sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiseen, jossa palveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnilta maakunnille.

Pirkanmaalla Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaan sekä ns. sote-uudistukseen liittyy lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittäminen eri toimijoiden yhteistyönä. Mielipiteitä ja ehdotuksia kootaan kuntalaisilta kyselyllä lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämiseksi.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä!