Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme ajankohtaiset tiedotteet ja tulevat tapahtumat.

VARHAISKASVATUSPALVELUT ESITTÄYTYVÄT AVOIMISSA PÄIVÄKODEISSAMME!

Katso tarkemmat tiedot tästä linkistä!

JUTUTTAMO - VANHEMMUUTTA YHDESSÄ

Tervetuloa mukaan MLL Nokian yhdistyksen järjestämään vertaisryhmään vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden vanhempien kanssa siitä, mitä vanhemmuus on ja miltä se tällä hetkellä tuntuu.

Jututtamossa pohditaan vanhempien kesken ohjatusti ja yhteisesti vanhemmuutta, omia lapsia ja nuoria. Pyrimme keskustelemalla löytämään lapsen näkökulman sekä toimintatapoja arjen eri tilanteisiin.

Jututtamo kokoontuu Avoin päiväkoti Tuutikissa (Alinenkatu 41) klo 17-18.30. Voit osallistua kaikille kokoontumiskerroille tai yksittäiseen kokoontumiskertaan mielenkiintosi mukaan. Jututtamoa ohjaavat Sari Tenhunen ja Johanna Mäkinen-Paavola.

Mukaan mahtuu 6 osallistujaa.

KOKOONNUMME KEVÄÄN 2020 AIKANA SEURAAVASTI:

• 6.2.   Tunteet pelissä
  • 5.3.   Riittävän hyvä vanhemmuus
  • 2.4.   Parisuhde – vanhemmuuden voimavara
  • 7.5.   Yksin vai yhdessä – vanhemmuuden jakaminen eron jälkeen

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tuutikista p. 050 307 6700. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse avoinpk.tuutikki@mll.fi. Tarjoilujen vuoksi toivomme ilmoittautumista viimeistään edeltävän aamupäivän aikana.

TERVETULOA JUTUTTAMOON!

Perhekahvilakysely

Oletko käynyt asiakkaana avoimissa päiväkodeissamme Tuutikissa tai Täpinässä? Jos olet, niin vastaa ystävällisesti perhekahvilakyselyyn, joka aukeaa alla olevasta linkistä - kiitos!

Perhekahvilakyselyyn tästä!

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN HAKU