KOKOUSKUTSU

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 29.9.2020 klo 18.00 alkaen Perhetalo Tuutikissa (Alinenkatu 41, Nokia).

Sääntöjen mukaisesti yhdistyksen kevätkokouksessa

1.      käsitellään edellisen toimintavuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien / toiminnantarkastajien antama lausunto

2.      päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä

3.      käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Tämä viime toukokuussa pidettäväksi suunniteltu sääntömääräinen kevätkokous siirrettiin syksyksi kesään koronatilanteen vuoksi. Elämme edelleen epävarmoja aikoja, mutta kokous järjestetään. Jotta voimme järjestää kokouksen mahdollisimman turvallisesti, pyydämme sinua ilmoittautumaan etukäteen viimeistään sunnuntaina 27.9.2020 alla olevan linkin kautta.

HAKU SYYSLOMAKERHOON ON ALKANUT!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: noora.katajisto@mll.fi

Lisätiedot: Noora, 050 3132253

TOIVOTAMME LAPSENNE LÄMPIMÄSTI MUKAAN KERHOILEMAAN!

Hei - Me kokataan!

Kiinnostaako kokkailu perheesi kanssa?

Kaipaatko vinkkejä välipaloihin tai terveelliseen arkiruokaan?

Ilmoittaudu mukaan Tuutikissa järjestettävään kahden kerran ruokapajaan!

Lisätiedot löydät ohessa olevasta mainoksesta.

Ilmoittautuminen ja yhteydenotot:

Noora, 050 314 2253
noora.katajisto@mll.fi

Tervetuloa mukaan!

KORONAOHJEISTUS 18.8.2020

TUUTIKKI JA TÄPINÄ NOUDATTAVAT TOIMINNASSAAN AJANKOHTAISIA KORONAOHJEITA.

Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja esimerkiksi iltapäiväkerhoissa pyrimme eriyttämään toimintaa niin ulos kuin sisälle pienempiin lapsiryhmiin. Lisäksi pidämme turvavälejä myös ruokailuissa.

Toivomme, että niin avoimen päiväkodin, hoitopäivien ja iltapäiväkerhon osallistujat kerhoilevat terveinä. Näin huolehdit parhaiten itsestäsi sekä muista.
Useiden tämän hetken ohjeistusten mukaisesti, sairaat lapset ohjataan koronatestiin. MIkäli testitulos on negatiivinen, voi lapsi osallistua toimintaan samoilla periaatteilla kuin ennen korona-aikaa. Tuutikin ja Täpinän kaikessa toiminnassa noudatetaan näitä samoja periaatteita. Vallitsevan tilanteen vuoksi, asiakkaiden ja henkilökunnan turvaamiseksi, henkilökunta puuttuu herkemmin toimintaa osallistujien mahdollisiin oireisiin.

Seuraamme aktiivisesti Suomen hallituksen sekä MLL Keskusjärjestön koronaohjeistuksia ja päivitämme Tuutikin ja Täpinän toimintaa tarvittessa nopeasti uusien ohjeiden mukaiseksi.

KORONASTA HUOLIMATTA,

TOIVOTAMME KAIKKI LÄMPIMÄSTI MUKAAN TOIMINTAAMME!

Terkuin,

Tuutikin ja Täpinän väki

MLL Nokian yhdistyksen HOITOPÄIVÄT käynnistyvät taas!

Syyskauden ensimmäinen hoitopäivä on Täpinässä ensi keskiviikkona 19.8.2020 klo 8:30-11:30.

Hoitopäivissä leikitään, ulkoillaan, syödään välipalaa ja harjoitellaan sosiaalista kanssakäymistä muiden lasten kanssa. Ikäraja 1 vuotta.

Täpinä: Parilliset viikot, keskiviikko klo 8:30-11:30.

Tuutikki: Parittomat viikot, keskiviikko klo 8:30-11:30.

Ilmoittautuminen henkilökunnalle viimeistään edellisenä päivänä klo 11:30 mennessä.
Hoitopäivän lisätiedot voi kysyä suoraa Tuutikista (050 3076700) ja Täpinästä (050 5515800).

Hoitopäivän hinta on MLL Nokian yhdistyksen jäsenille 5 €, muutoin 7 €. Hinta sisältää välipalan. Muistathan ilmoittaa allergiat.

Tervetuloa hoitopäivään!

Perhekahvilakysely

Oletko käynyt asiakkaana avoimissa päiväkodeissamme Tuutikissa tai Täpinässä? Jos olet, niin vastaa ystävällisesti perhekahvilakyselyyn, joka aukeaa alla olevasta linkistä - kiitos!

Perhekahvilakyselyyn tästä!

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN HAKU