Perhetalot Tuutikki ja TäpinäPerhetalo Tuutikin ja Täpinän avoin päiväkotitoiminta


Tuutikin ja Täpinän avoimet päiväkodit ovat lasten ja vanhempien matalan kynnyksen avoimia kohtaamispaikkoja, joissa on mahdollisuus tavata muita perheitä, leikkiä yhdessä sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Viikko-ohjelman löydät nettisivuiltamme sekä sosiaalisesta mediasta. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla mukaan silloin kuin sinulle sopii. Vaikka vain piipahtamaan tai viihtymään koko aamupäiväksi!

Tuutikin ja Täpinän vakituinen henkilökunta on koulutettua ja ohjaajien kanssa on mahdollista keskustella lapsiarjen asioista. Toiminnassa vierailee myös muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, joilta voi saada apua ja kysyä neuvoja.

Perhetalojen toiminta on maksutonta. Vastuu lapsesta on aina mukana olevalla aikuisella, joka osallistuu lapsen kanssa toimintaan ja valvoo lasten leikkejä. Toiminta on tarkoitettu kaikille nokialaisille lapsille syntymästä lähtien sekä heidän vanhemmilleen.

Perhetalot ovat pääasiallisesti avoinna arkisin maanantaista perjantaihin aina aamupäivisin.

Perhetalo Tuutikissa järjestetään kerran kuukaudessa Vertaistuen aamupäiviä, joista voit lukea lisää täältä. Perhetalojen toiminnassa on myös mahdollista tehdä vapaaehtoistyötä lahjoittamalla osaamistaa vapaaehtoistyön vuosikellon mukaan, mihin voit tutustua täällä.


Toivotamme sinut ja koko perheesi lämpimästi mukaan toimintaamme!