Iltapäivätoiminta

Tervetuloa iltapäiväkerhoon!

MLL:n Nokian yhdistys järjestää koulupäivän jälkeen tapahtuvaa kerholuonteista iltapäivätoimintaa nokialaisille 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille Perhetalo Tuutikissa ja Perhetalo Täpinässä. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä
klo 12:15 - 16:30.

Toiminnan sisältö:

Kerhoryhmissämme työskentelee 2-3 koulutettua kerho-ohjaajaa. Kerhopäivien aikana tehdään läksyt, leikitään, pelaillaan ja ulkoillaan. Jokainen päivä sisältää ohjattua toimintaa. Lasten toiveet huomioidaan toiminnassa ja välipaloissa. Välipaloissa suositaan kasvisvaihtoehtoja ja kotimaisia raaka-aineita sekä luomua. Välipala sisältää aina tuorepalan.

Iltapäivätoiminnan tarkoituksena on vähentää lapsen yksinäistä aikaa. Tavoitteena on myös tukea lasta itsensä huolehtimisessa sekä antaa mahdollisuuksia luovaan itsensä toteuttamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Iltapäivätoiminnalla pyritään vahvistamaan lapsen itseluottamusta ja vuorovaikutustaitojen kehittymistä.

Hinta:

Lukuvuonna 2020 - 2021 kerhon hinta on 120 euroa kuukaudessa (yhdistyksen jäsenille hinta 115 euroa), jos lapsi on läsnä neljä tai viisi päivää viikossa. Jos lapsi on läsnä korkeintaan kolmena päivänä viikossa, hinta on 90 euroa kuukaudessa. Maksuun sisältyy mahdollisuus osallistua koululaisten syys- ja talvilomakerhoihin. Toimintamaksu sisältää tapaturmavakuutuksen ja välipalan.

Yhteydenotot:

Vapaita paikkoja voit tiedustella läpi lukukauden
numerosta 050 313 2253 (Noora Katajisto).

Kerholaisten asioissa tulee olla suoraan yhteydessä Perhetalojen ohjaajiin, jotka tavoitat numerosta:

Tuutikki 050 307 6700, tuutikki.nokian.yhdistys@mll.fi
Täpinä 050 551 5800, tapina.nokian.yhdistys@mll.fi

Lisätietoja iltapäivätoiminnasta:
Toiminnanjohtaja Noora Katajisto

MLL Nokian yhdistyksen koululaisten iltapäivätoiminnan tietosuojaseloste

Toivotamme lapsenne lämpimästi
mukaan iltapäiväkerhoomme!